Super Wings - A szárnyalók

Super Wings - A szárnyalók c. népszerű mesesorozat főszereplője egy piros repülő, akit Jett-nek hívnak. Fő küldetése, hogy csomagokat szállítson gyerekeknek világszerte, Jimbo irányításával. Jimbo bemutatja Jett-nek a célországot és megtanítja néhány kifejezésre, egy-egy köszönésre az ottélők nyelvén. Amikor megérkezik, kihívásokkal találja szembe magát a célállomáson. Ha nem tudja egyedül megoldani a problémát, rádión szól Jimbonak és segítséget kér barátaitól, a „Super Wings”csapattól. Jimbo eldönti, hogy melyik Super Wings repülőt küldi Jett segítésére. Amikor a problémák megoldódnak, Jett és társai azt mondják: „Super Wings- mi szállítunk!” és hazarepülnek a bázisra.

JettJETT

A főszereplő egy imádni való repülőgép piros és fehér színekben. Mindig kész, hogy segítsen, lelkes és vicces. Ahogy ő mondaná: „Én vagyok a legkisebb, de a legbátrabb!” A kedvenc kifejezése, amikor küldeményeket kézbesít: „Én vagyok Jett, aki mindig pontos!” Szeret magasan repülni az égbolton és segíteni az összes barátodnak világszerte. Ha baj van, mindig a társaira gondol és azt mondja: „Itt az ideje, hogy hívjuk a Super Wings csapatot!” és elmagyarázza, hogy a fantasztikus kisrepülő barátai mindig segítenek.

 

DizzyDIZZY

A pink és fehér színű lány helikopter független és elragadó. A mentőakciókra szakosodott. A horogjával és mentőfelszerelésével verhetetlen. Mindig szívesen segít és mindig van egy kábelje a barátod megmentésére. Jett szeretettel úgy hívja: Dizz.

 

JeromeJEROME

Jerome egy szuperszonikus sugárhajtású vadászrepülő, aki szeret mutatványokat csinálni az égen, de többnyire a legjobb barátjával, Jettel teljesíti a küldetéseket. Jerome szeret a figyelem középpontjában lenni és nagy szíve van.

 

DonnieDONNIE

A barátságos sárga-kék repülőgép Jett kísérője és segít neki a küldetésekben. Ő egy nagyon kreatív kisrepülő, nagyon jól használja az eszközeit és szinte mindent meg tud javítani. Donnie a legjobban új dolgokat szeret építeni és segíteni a barátainak.

 

MiraMIRA

Az imádni való zöld kisrepülő, Mira a legjobb a vízben. A vízi küldetések a specialitásai és nagyon szakképzett a vizes területeken. Ahogy ő mondaná: „Ha baj van, fejest ugrok”. Mindenhová elrepül, még az kék tengerek mélyére is. Szeret az óceánról mesélni, nagyon szereti a lényeket, akik ott élnek és különösen szeret segíteni barátainak a küldetésekben.

 

PaulPAUL

Paul a rendőr kisrepülő. Elsődlegesen a forgalom irányításáért felelős és felügyeli a repülőteret éjszaka. A rokonszenves Paulnak köszönhetően a repülőtér mindig jó kezekben van.

 

BelloBELLO

Ő egy nagyon különleges kisrepülő, ő a szafari repülő. Mindent tud az állatokról és minden állat nyelvén tud beszélni. Szeret gondoskodni az állatokról és segíteni a barátainak.

 

Grand AlbertGRAND ALBERT

Ő egy nyugdíjas cserkész repülő, aki szeret történeteket mesélni a kaladjairól. Hosszú, egészséges élete volt, tele érdekességgel. Albert bácsi ezért gyakran szórakoztatja a fiatal repülőket a kalandos történeteivel.